Тук ще намерите полезни и интересни материали.
Ако искате и Вие може да споделите Вашите материали. Пращайте ги на скайп: petrovi7173 Skype Me™!
или на e-mail: shepherdess@abv.bg и ще бъдат публикувани.


Различни материали

Публикувано на 18.08.15 18:14 в категория Различни материали 

Често пасторските съпруги са неподготвени за динамиката, с която се сблъскват, когато започнат служение. На повърхността и наблюдавано отстрани изглежда сякаш съпругата на пастора се сблъсква с нормалните, обикновени предизвикателства на всяка друга жена-професионалист. Страничните наблюдатели смятат, че тя е щастлива, особено когато виждат, че до нея стои мъж, който се отнася сериозно към спасението си и е готов да я обсипе с молитви. Попитайте някоя пасторска съпруга и тя ще ви разкрие шокиращи откровения – не непременно неприятни, но въпреки това, смайващи реалности. Защо някой не й е казал за тези неща преди това? За всичко това е тази книга.

Изтеглете цялата книга>>Публикувано на 10.09.13 18:13 в категория Различни материали
 Аудио записи на някои от темите, изнесени на годишната пасторска среща в с. Кранево, 8 - 10 септември 2013 г.Публикувано на 24.11.12 17:53 в категория Различни материалиДесет съвета относно изкуството за отглеждане на децата на пасторите, основани върху декларациите на заинтересуваните.

   Със сигурност съществува изкуство за отглеждането на пасторските деца. Но ако се попита  кой да е родител, който е имал опитност в това, рискуваме да бъдем изненадани.  Отглеждане на деца – това вече е достатъчно трудно, дори и в оптимални условия. Но поставете вашето семейство в прозрачен аквариум и го обградете с очакванията на една църква, колкото различни, толкова и нереалистични – и се пригответе за сурови предизвикателства!  Да бъдеш родител в пасторството никога няма да бъде една удобна задача, но тя може да бъде увенчана с успех. Говорила съм със стотици пастори и техните деца и ето съветите им: ...
 
Свалете целия материал в: